Žádný dodavatel
Prohlédnuté produkty
Zvyšuje produkci mléka u dojnic...
tanimil-scc
Nový produkt
Zvyšuje produkci mléka u dojnic zlepšením bachorové fermentace, podporuje zdraví vemene.Chcete-li optimalizovat využití krmiv u vysoce užitkových krav, může být větší ekonomický přínos dosažen tím, že se do krmiva přidají vysoce bioaktivní látky, které modulují mikrobiální fermentaci v bachoru.
Tento produkt již není na skladě
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Tanimil SCC
Zvyšuje produkci mléka u dojnic zlepšením bachorové fermentace, podporuje zdraví vemene.Chcete-li optimalizovat využití krmiv u vysoce užitkových krav, může být větší ekonomický přínos dosažen tím, že se do krmiva přidají vysoce bioaktivní látky, které modulují mikrobiální fermentaci v bachoru.
Příjemce :
* Povinná pole
nebo Zrušit
PREŽVÝKAVCI NEMOHOU KRMIVO VYUŽÍT ÚČINNĚ. Přidáváním Tanimil SCC zlepšíte fermentace v bachoru skotu a tím podpoříte lepší produkci dojnic.
Symbiotický vztah mezi mikroorganismy v bachoru dojnice trpí 5% až 15% energetickou ztrátou ve formě metanu a 15% až 20% ztrátou bílkovin ve formě amoniakálního dusíku. Proto je důležité věnovat pozornost fyziologii bachoru a vědět, jak transformovat část těchto ztrát v dodatečnou produkci mléka a tělesnou kondici.
Chcete-li optimalizovat využití krmiv u vysoce užitkových krav, může být větší ekonomický přínos dosažen tím, že se do krmiva přidají vysoce bioaktivní látky, které modulují mikrobiální fermentaci v bachoru.
Tanimil SCC obsahuje eugenol, cinnamaldehyd a hydrolyzované taniny (Vescalagin,Castalagin), všechny bioaktivní molekuly vyskytující se v hřebíčku, skořici a kaštanu jedlém. Tyto molekuly působí synergickým účinkem doplněné organickým Zinkem jako chelátem s vysokou biologickou dostupností.
Potenciální přínosy:
Hydrolyzovatelné taniny (Castalagin, Vescalagin) – přírodní forma: kaštan jedlý
Castalagin & Vescalagin tvoří v bachoru komplex s proteinem při vyšší úrovni pH a chrání ji před mikrobiálními enzymy. Následně při kontaktu s žaludeční a pankreatickou sekrecí ve slezu a tenkém střevě se Castaiagin / Vescalagin proteinové komplexy oddělí a peptidy a aminokyseliny mohou být absorbovány. Vyšší koncentrace močovinového dusíku v plazmě se recykluje, protože Castalagin& Vescalagin stimulují produkci slin, další zdroj bílkovin pro krávy, ale také přispívají ke stabilní a vyšší hodnotě pH v bachoru. Castalagin & Vescalagin mohou snížit produkci metanu (CH4).
Eugenol – přírodní forma: Hřebíček
Působí na zvýšení propionátu při současném snížení acetátu a udržení produkce butyrátu, čímž se zvýší přísun energie.
Cinnamaldehyd – přírodní forma : Skořice
Snižuje amoniakální dusík s inhibicí degradace proteinů při deaminaci a peptiolýze. Působí primárně prostřednictvím bakterie Prevotella spp, která degraduje proteiny. Toto následně vede k disociaci aminokyselin a peptidů a zvýšení mikrobiální syntézy proteinů.
Protože vysoce bioaktivní látky jako jsou Eugenol a Cinnamaldehyd jsou prchavé, jsou chráněné prostřednictvím výrobního procesu podle normy ISO-Fusion™ TECHNOLOGY. Proto nenastávají žádné ztráty při granulování, a také to umožňuje řízené uvolňování účinných látek v bachoru.
Zinek - chelát aminokyselin
Je to organická forma stopových prvků vysoké kvality s nízkou molekulární hmotností, optimální pro nejlepší střevní absorpci a tedy lepší stav Zn u krav. Zinek má velmi pozitivní vliv na zdravotní stav vemene, kvalitu mléka, plodnost, na kostru a paznehty dojnic; méně SCC.
Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.